MASSZÁZS

8000 székesfehérvár kelemen béla utca 1.  I  06-20-531-27-51


székesfehérvár  I  masszázs  I  c-studio


Akciók / Kedvezmények

A C-studioban folyamatosan vannak kedvezmények ezért érdemes követni az oldalt a facebook-on, illetve itt a weboldalon is mindig közzé tesszük a kedvezményes kuponokat, ajándék kártyákat.

 

KÖZALKALMAZOTTI KEDVEZMÉNY 

Közalkalmazottaknak kedveskedett a székesfehérvári a C-studio  ezzel az ajándék kuponnal. Az ajándékkupont a Vakok és Gyengénlátók Fejér Megyei Szervezetének ajánlotta fel a C-studio támogatásként, amit a szervezet postai úton küldött ki az arra jogosultaknak. A kupont 2016 karácsony alkalmával lett kiállítva a székesfehérvári C-studio szépségszalon jóvoltából, és a kupon érvényességi ideje 2017 január 30.  Bárki, aki eddig az időpontig leadja bejelentkezését, azaz időpontot foglal masszázsra, akár utána is tudjuk fogadni;

...de...
ezen időpont után már nem tudjuk elfogadni ezt a kedvezményt a szépségszalon szolgáltatásaira. 

 

AJÁNDÉKKUPON  30%

Az ajándékkupon beváltható a székesfehérvári C-studio legtöbb masszázs szolgáltatásaira illetve azon szolgáltatások végösszegéből 30 % kedvezmény. A kedvezmény nem használható azonnali szolgáltatásokra, vagyis kizárólag előre bejelentkezés alapján vehető igénybe vagy ajándékkártya vásárlása esetén igényelhető még a kedvezmény.