MASSZÁZS

8000 székesfehérvár kelemen béla utca 1.  I  06-20-531-27-51


székesfehérvár  I  masszázs  I  c-studio


MASSZÁZS SZOLGÁLTATÁSOK

Minden masszázs szolgáltatásra itt a C-studioban Székesfehérváron előre érdemes bejelentkezni, hogy a masszőr fel tudjon készülni  és úgy várja Önt, mint leendő ügyfelet. Alábbi szolgáltatásokkal várunk szeretettel. Érdemes figyelemmel követni, mert folyamatosan bővül a repertoár, hiszen munkatársaink folyamatosan képzik tovább magukat.

 

Arcmasszázs

Az arcmasszázzsal  a szövetek rugalmasabbak és feszesebbek maradnak. Az arcmasszázzsal a szervezet frissül, fáradtság csökken. Masszázs hatására javul az izmok oxigén és tápanyag ellátása,  a bennük felhalmozódott salakanyagok eltávozása . Csökken az idegrendszer feszültsége, nyugtató hatása van, így stresszes időszakban kifejezetten ajánlott. 

 

HÁTMASSZÁZS

A masszázs egyik legfontosabb pszichikai hatása, hogy az érintés hatására a szervezetben oxitocin hormon szabadul fel, ami alapvetően az érzelmi kötődést és a szeretetet hozza létre. Ez a testnek és léleknek jól eső érzés fiziológiailag fellazítja a letapadt izmokat és elősegíti a vér áramlását, könnyebbé válik a légzés és a mozgás is. Egy jó hátmasszázs után a szervezet új erőre kap.

 

KÖPÖLYÖZÉS

Köpölyözés az egyik legősibb gyógymód, jótékony hatása: a vákuum erős szívó hatás miatt felgyorsulnak a keringési folyamatok, az erekbe friss vér és több oxigén áramlik, beindul a méregtelenítés. A kezelt  területen, javul a bőr, izom, valamint a területhez tartozó belső szervek vérellátása, vérkeringése, anyagcseréje.